Bestill rom nå!

Bestill nå

Kveldens meny

tilbords kl 19.00 evt. 20.00

Kvelden 3-retters meny serveres i spisesalen kl. 19:00. Velger du 2 retters vil bord settingen være kl. 20.00. Vi dekker pene bord og vi ønsker at våre middagsgjester kommer i pent antrekk.

Meny 

3-retters kveldsmeny i perioden oktober - desember


Mandag og torsdag


Kokos og gresskarsuppe

røkt rørosrømme, rotgrønnsakchips og gresskarkjerner

Inneholder: 1 og 13


Flatbiff av dåhjort

rødbetpure, hasselbackpotet, sautert sopp, brokkolini, grønkålchips og soppsaus

Inneholder: 1 og 15


Creme bruleé 

tilsmakt brunost, tindvedcouli og bær

Inneholder: 1,11 og 13



Tirsdag og fredag


Tynnskåret kalvemørbrad

pepperotkrem, fritert og syltet løk, tyttebærcoulis og valdresost

Inneholder: 1, 9 og 15


Confitert andelår

potetpuré, smørbakt gresskar, rødkål og estragonsaus

Inneholder: 1, 13 og 15


Gresskarterte

marengs og vaniljeis

Inneholder: 1, 2 (hvete), 11 og 13




Onsdag og lørdag


Piggvar

crudite’ på fennikel og eple, blåskjell-epleskum og rugsprøtt

Inneholder: 1, 2 (hvete og rug), 5, 7, 13 og 15


Lammecarre og skank

variansjon på rotgrønnsaker, urtebakte småpoteter og rosmarinsjy

Inneholder: 1, 9 og 15


Sjokolade moelleux

mango-pasjonsfruktsalat og kirsebær.

Inneholder: 1, 2 (hvete) og 13


 
Søndag

Kun lunsj a la carte 12:00 -17:00


Kveldens meny

3 retters middag 

serveres kl 19.00. Pris kr 695,- per pers 

2 retters meny 

serveres fra kl. 20.00. Pris kr 545,- per pers


  • Bestill bord før du ankommer hotellet eller senest innen 15:00 samme dag. Bestill bord her... eller via vår resepsjon på telefon 37 25 00 00.

Hvis du har allergier eller spesielle behov er det derfor viktig for oss å få inn dette i god tid

#spissorlandet #hesnesgartneri #tjamslandysteri #bekkereinan


732B47B74CEB41F2A28CC1B83419A596.jpg
Hotellets vinliste...