Bestill rom nå!

Bestill nå

Kveldens meny

tilbords kl 19.00

Middagen serveres i spisesalen fra kl 19:00 og vi serverer en satt 3 rettes meny. Vi har funnet frem hvite duker, og ønsker at våre middagsgjester kommer i pent antrekk.

Meny i januar og februar

Mandag

Jordskokksuppe

sprø bacon, pastinakkchips og gressløkolje 

Lammecarre

smørposjert gresskar, pastinakkpure’ gremolata med koriander og mynte, urtebakte småpoteter

Sjokoladechiboust

kirsebærgele, hvit sjokoladechips, krystallisert hvit sjokolade og sesongens bær

 


Tirsdag

Sashimi av laks

ponzu, ingefær, chili, redikk, koriander og ristet sesam

Porchetta

pastinakkpure med vanilje, fevebønner og sølvløk, confitert potet, sjysaus og Jordskokkchips

Badehotellets honning-krydderbakst

vaniljeis, condensert melkekarmellsaus, syltet gulrot og valrohna hvit sjokolade


Onsdag

Sjøkrepssuppe

crispy grønnsaker, og vårrull med sjøkreps og kamskjell

Filet av okse

sautert skogsopp og spinat, grillet løk, pommes croquet og bearnaise-espuma

Creme bruleé

syltet rabarbra, havrecrumble og sjokoladeis


Torsdag

Jordskokksuppe

sprø bacon, pastinakkchips og gressløkolje 

Lammecarre

smørposjert gresskar, pastinakkpure’ gremolata med koriander og mynte, urtebakte småpoteter

Sjokoladechiboust

kirsebærgele, hvit sjokoladechips, krystallisert hvit sjokolade og sesongens bær


Fredag

Sashimi av laks

ponzu, ingefær, chili, redikk, koriander og ristet sesam

Porchetta

pastinakkpure med vanilje, fevebønner og sølvløk, confitert potet, sjysaus og Jordskokkchips

Badehotellets honning-krydderbakst

vaniljeis, condensert melkekarmellsaus, syltet gulrot og valrohna hvit sjokolade


Lørdag

Sjøkrepssuppe

crispy grønnsaker, og vårrull med sjøkreps og kamskjell.

Filet av okse

sautert skogsopp og spinat, grillet løk, pommes croquet og bearnaise-espuma

Creme bruleé

syltet rabarbra, havrecrumble og sjokoladeis


Søndag

Kjøkkensjefens 3 retter anbefaling

Bestill bord her...

  • Bestill bord før du ankommer hotellet eller senest innen 15:00 samme dag. Bestill bord her... eller via vår resepsjon på telefon 37 25 00 00.

Hvis du har allergier eller spesielle behov er det derfor viktig for oss å få inn dette i god tid

#spissorlandet #hesnesgartneri #tjamslandysteri #bekkereinan