med laks, torsk og reker. Garneres med sprø grønnsaker. Serveres med focaccia og aioli.
1, 5, 6, 7, 13, 15. Focaccia inneholder:2. Aioli: 9, 11, 13, 15.
Vi har hentet inspirasjon fra de Danske badehoteller. Denne er en klassiker! Fritert rødspette, servert på dansk rugbrød, remulade og salat. Garnert med agurk fra Hesnes, sitron, reker og asparges
2 (hvete, rug og kjerner), 5, 6, 9, 11, 13
i brioche, aioli, cheddar, bacon, tomat, salat og pommes bistroj
1, 2 (hvete), 9, 11, 13 og 15
i brioche, aioli, grillet paprikasalsa, tomat, salat og pommes bistro. Vegetar.
2 (hvete), 9, 11, 13, 15
Focaccia med marinert kyllingfilet, bacon, majones, salat, syltet rødløk, grillet paprikasalsa og parmesan
1, 2 (hvete), 9, 11, 13, 15
på focaccia, majones, salat, reker, sitron, agurk og ørretrogn
2 (hvete) 6, 9, 11, 13, 15.
blandet salat, cæsardressing, marinert kyllingfilet, sprøtt bacon, cherrytomater, krutonger og parmesan
1, 2 (hvete), 5, 11, 13, 15.
servert med vaniljeis og friske bær. Spør din servitør ang allergener da dette varierer.
1 melk, 2 gluten, 3 nøtter, 4 soya, 5 fisk, 6 skalldyr, 7 bløtdyr, 8 selleri, 9 sennep, 10 sesamfrø, 11 egg, 12 lupin, 13 sitrus, 14 peanøtter, 15 svoveldioksid og sulfitter