Bestill rom nå!

Bestill nå

Middag - A la Carte

Meny for vinter 2020

Middag serveres
Mandag til torsdag 18.00 - 21.00
Fredag og lørdag 18.00 - 22.00

Ta kontakt med oss på tel. 37 25 00 00

Meny

Forretter

Strand Hotel fiskesuppe

Hjemmelaget kremet fiskesuppe med rød og hvit fisk, reker, blåskjell og grønnsaker

Inneholder: melk, soya, fisk, skalldyr, sitrus, bløtdyr og selleri

120,-

Hotellet vinanbefaling: Château Bonnet Blanc, Bordeaux, Frankrike


Strand Hotel carpaccio av okse

Servert med div salater og parmesan

Inneholder: hvitløk, egg, pinjekjerner

135,-

Hotellet vinanbefaling: Masi Bonacosta Valpolicella, Veneto, Italia

 

Antipasti

3 typer italiensk spekemat, 2 oster fra Tjamsland Ysteri, servert med oliven, aioli, fylt paprika og grissini

Inneholder: melk, egg, hvete, sesamfrø, hvitløk, gluten

190,-

Hotellet vinanbefaling: Quercia Al Poggio Chianti Classico, Toscana, Italia

 

Skalldyrsuppe

Hjemmelaget skalldyrsuppe med kamskjell, krepsehaler. Julienne av grønnsaker, dillolje og eple

Inneholder: skalldyr, bløtdyr, melk, selleri, løk, hvitløk, sitrus

120,-

Hotellet vinanbefaling: Domaine De La Perriere Sancerre Blanc, Loire, France



Hovedretter

Dagens fangst

Servert med sesongens friske grønnsaker, purè av rotgrønnsaker og en deilig saus

Inneholder: melk, hvitløk, selleri, fisk, sitrus

275,-

Hotellet vinanbefaling: Dagens vin

 

Strand Hotel fiskesuppe

Hjemmelaget kremet fiskesuppe med rød og hvit fisk, reker, blåskjell og grønnsaker

Inneholder: melk, soya, fisk, skalldyr, sitrus, bløtdyr og selleri

190,-

Hotellet vinanbefaling: Château Bonnet Blanc, Bordeaux, Frankrike

 

Hjort

Servert med stekt sopp og rosekål, honningglaserte rotgrønnsaker, Rødbetpurè, tranebærsaus

Inneholder: melk, selleri, hvitløk, løk

299,-

Hotellet vinanbefaling: Quinta Do Crasto Douro Red, Douro, Portugal


Confitert andelår

Servert med potetmos, bakt pastinakk og gulrot i staver, syltet rødløk og bakte cherrytomater

Inneholder: melk, hvitløk, løk, soya

270,-

Hotellet vinanbefaling: Ogier Côtes Du Rhône Gentilhomme, Rhône, Frankirke

 

Hjemmelaget Hambuger (200g.)

Servert med syltet rødløk, fermentert agurk, grønnsaker, aioli, søtpotet chips

Inneholder: mel, sesam, løk, hvitløk, egg

265,-

Hotellet vinanbefaling: Odfjell Orzada, Carmenere, Valle De Maule, Chile 

Dagens vegetarrett /*    235,-
Dagens hovedrett/ *   265,-

*Spør deres servitør


Dessert

Sjokolade konfektkake

Med dagens marinerte kirsebær og sorbet

Inneholder: melk, mel og egg

110,-

Hotellet vinanbefaling: Moscato D`Asti, Piemonte, Italia Kr 125,-gl

 

Yoghurt panna cotta

Honning, hasselnøtter, frukt og bær

Inneholder: melk, hasselnøtter

90,-

Hotellet vinanbefaling: Moscato D`Asti, Piemonte, Italia Kr 125,-gl

 

Ostetallerken

Lokal ost fra Tjamsland Ysteri og blåmuggost, lokal produsert syltetøy og nøtter

Inneholder: melk, nøtter, havre, rug

145,-

Hotellet vinanbefaling: Cazes Riversaltes Ambre, Frankrike Kr 99,-gl

Dagens dessert/ *   115,- 

*Spør deres servitør

For bestilling

Kontakt oss 

Tel. (+47) 37 25 00 00  | booking@strandhotelfevik.no