Bestill her

Selskap

Meny 2020

Hos oss kan du feire livets små og store begivenheter i flotte lokaler med nydelig mat.

        

                                Meny                                  

 

Forretter:

  1. Pannestekt Stirling kveite på smørstekt finstrimlet kål, aspargesbønner, ørretrogn, sesam kjeks, hollandaise-espuma, fennikel urt
  2. Sukkersaltet «bakt» laks fra Reinhertsen vendt i sesam og engsyre, anissyltet gulrot, reddik, pepperrotkrem, og hjemmelaget knekkebrød
  3. Pannestekt kamskjell servert på jordskokkpure, ristede blomkål, sultan rosiner, petit poise erter, buerre blanc og dillolje
  4. Sharing plate (anti pasti) div spekeskinke med semi tørkede tomater, lokal oster, asparges, balsamico, Grissini, Parmesan chips,

 

Hovedrett:

  1. Kalvemørbrad med honning glaserte rotfrukter, cherrytomater, sellerirotpure, apargestopper, ovnsbakt fondant potet og madeirasaus
  2. Indrefilet av okse servert med kremet skogsopp, syltet småløk, dampet små gulrøtter og sugersnaps, patinakkpure og chips, urtebakte små poteter og steinsoppsaus
  3. Langtidsstekt dåhjort med ristet skogsopp, smør kokt rosenkål, saltbakte beter, bakt løk, gulrotkrem med hint av vanilje og appelsin, kremet potet og tranebærsaus
  4. Andebryst fra Vestfold servert med syltet kongeøstersopp, grillet sellerirot, sautert kål, gulrot og små poteter vendt opp i parmesan og gressløk (kaffe eller sjokolade saus)

Dessert:

  1. Hvit og mørk sjokolademousse dyppet i pistasj, bringebær sorbet, bringebærcoulis, krystallisert hvit og mørk sjokolade
  2. Klassisk vaniljepannacotta i glass(kule glass) med friskebær, jordbærsaus, sjokolade ganache, karamelliserte hasselnøtter
  3. Sprengt sitron terte med hvitsjokolade is og friske bær
  4.  Tindved i terteskål servert med tindved coulis, sjokolade, vanilje is og friske bær