Bestill rom nå!

Bestill nå

Viltmeny

11,.12, og 13. november

Torsdag, fredag og lørdagen serverer vi en smakfull høstmeny i vår restaurant. Bestill bord og nyt et herlig måltid hos oss.

Velkommen!

Bordbestilling på strandhotelfevik.no eller telefon 37 25 00 00

Meny

Einebærgravet ytrefilet av Reinsdyr fra Finnmark
servert med rømme, tyttebærcoulis, karse og flatbrød

***
Bakt sellerirotsuppe med salt og sprøtt lammekjøtt og gressløkolje. 

***

Andebryst, fondantpotet, jordskokkpure, anis-dampet gulrot, madeirasaus og pastinakkchips.

***

Norske oster, knekkebrød, fikenkompott og kjøkkenets chilichutney.

***

Multe Panna-Cotta, krokan og sjokoladegranach


5 RETTER KR 895 PER PERSON
3 RETTER KR 650 PER PERSON