Jobb hos oss

Vi leter alltid etter motiverte medarbeidere

Classic Norway Hotels er en hotellkjede bestående av noen av Norges mest sjarmerende hotell og rorbuer. Vi har 21 hoteller fra Lofoten i nord til Fevik i Sør. Vi leter alltid etter motiverte medarbeidere.

Send oss gjerne din CV til soknad@classicnorway.no

Kjøkkensjef søkes til Finnøy Bryggehotell

vi skaper et lite stykke mat-magi

Finnøy Bryggehotell ligger i lokalene til det gamle fiskemottaket og handelsstedet på Finnøy. Her kan vi by på overnatting, restaurant, møtefasiliteter, kafé og trening, bad - og velvære i Håp i Havet.
Vårt kjøkken baserer seg på lokale råvarer fra hav og land. Hovedfokuset ligger i matfatet vi finner i havet rett utenfor døren. Vi har tett samarbeid med lokale bønder, fiskere og matprodusenter.

Les mer

Hovmester søkes til Angvik Gamle Handelssted

Oppstart august / september 2022, eller tidligere

Vi søker hovmester/servitør. Hotellet er et av Norges fineste og er ranket blant de beste i landet med 9,8 poeng på f.eks. hotels.com. Vi ble medlem av den Europeiske kjeden Romantik Hotels, som det eneste hotellet i Skandinavia fra 1. januar 2022. Kjøkken og servicen fra våre medarbeidere er viden kjent. Vi har full fokus på våre boende gjester, som serveres ny 5 retters meny hver dag kl 1930. Vi setter viner til, og gjesten føler roen i Angvik. Hotellet har godt trafikk hele året, og er med det en helårsbedrift. Hotellet er målet med reisen hit. Vår nåværende hovmester flytter til annen kant av landet, og vi trenger en etterfølger

Les mer

Barsjef søkes til Toppen Skybar, Aksjemøllen

Lillehammer

Som Barsjef på nyrenoverte og stilige Toppen Skybar vil du få drive din egen bar, i samarbeid med ledelsen på Aksjemøllen by Classic Norway.
Vi ønsker oss en bar som har evne til å favne alle aldersgrupper, som er et uformelt treffsted, med blide og imøtekommende folk bak baren, som serverer drinker og cocktails av første klasse, og som gir den beste servicen i byen.
Toppen Skybar har et godt renommè, og benyttes hyppig av Lillehammers befolkning, så vel som av hotellets gjester.

Les mer

Soussjef på Nyvågar Rorbuhotell i vakre Lofoten

en spennende arbeidsplass

Du vil få mulighet til å jobbe selvstendig, men i et godt team og med muligheter for kreativ utvikling og vekst. Ikke bare personlig, men også på vegne av restauranten. Å bo i Lofoten er for deg som liker naturen, de fire årstidene, havet, fjellene og villmarken. Leter du også etter en arbeidsplass der din kunnskap, samt dine visjoner og erfaringer er en viktig del av den videre utviklingsfasen - da er dette jobben du skal søke på

Les mer

Restaurant Manager Assistent for Gammelbua Restaurant

i Reine | Lofoten

Er du en serviceinnstilt, løsningsorientert, ansvarsfull og flink team-player med erfaring fra en lignende stilling? Er du flink til å motivere teamet og representere Gammelbua Restaurant? Søk hos Reine Rorbuer. Vi kan vi tilby en spennende og utfordrende stilling, i et hyggelig og hektisk arbeidsmiljø!

Helårs stilling eller mai-oktober avtale, hvis det er foretrukket.

Les mer

Ramme fjordhotell søker hotellmedarbeidere for sommeren

Både heltid og deltidsansatte

Vi har åpnet Norges mest spektakulære hotell og vi ser at vi må utvide hotellets stab.
Ramme ligger i Hvitsten kun en halvtimes biltur fra Oslo Sentrum.
Her er ingen detaljer overlatt til tilfeldighetene og gjestene kan være trygge på at det ligger en bevisst tanke bak ethvert valg. Her lever våre gjester i eget lite økosystem, og med store kunst – og kulturopplevelser bokstavelig talt rett utenfor døren.

Les mer

Håholmen søker vedlikeholds ansvarlig / båtfører

ved Atlanterhavsveien...

Vår visjon er å gi gjestene en helhetlig opplevelse, fra overnatting til bespisning og aktiviteter. Hotellet ligger i det vi anser som "midt i matfatet", altså i sjøkanten. Håholmen ligger på en øy, bare 4 minutter i båt fra fastlandet. Håholmen har i dag 46 rom omhyggelig innredet med høy standard. Opprinnelig var Håholmen et fiskevær og med unntak av 2 bygg, er alle bygg oppført på gamle tufter. Noen av husene, som er i daglig bruk, er fra slutten av 1800-tallet. Det legges ned store ressurser for at Håholmen skal være velholdt.

Les mer

Angvik Gamle Handelssted søker lærlinger

Oppstart sommer 2022

Vi søker kokk, servitør og resepsjon/ reiselivslærling fra 2. halvår i 2022. Hotellet er et av Norges fineste hoteller og er ranket blant de beste i landet med 9,8 poeng på f.eks. hotels.com. Vi blir medlem av den Europeiske kjeden Romantik Hotels, som det eneste hotellet i Skandinavia.
Vi har et trivelig lærlingemiljø med 3-4 kokkelærlinger, 1 servitør og 1 resepsjonslærling. For de fleste kan vi tilby hybel i et felles hus, til kr 2.250,- pr. mnd. inkludert strøm, data og TV.

Les mer