Jobb hos oss

Vi leter alltid etter motiverte medarbeidere

Classic Norway Hotels er en hotellkjede bestående av noen av Norges mest sjarmerende hotell og rorbuer. Vi har 21 hoteller fra Lofoten i nord til Fevik i Sør. Vi leter alltid etter motiverte medarbeidere.

Send oss gjerne din CV til soknad@classicnorway.no

Renholdsleder søkes til Angvik Gamle Handelssted

Oppstart november 2022, eller tidligere

Vi søker renholdsleder. Hotellet er et av Norges fineste og er ranket blant de beste i landet med 9,8 poeng på f.eks. hotels.com. Vi ble medlem av den Europeiske kjeden Romantik Hotels, som det eneste hotellet i Skandinavia fra 1. januar 2022. Hotellet har godt trafikk hele året, og er med det en helårsbedrift. Hotellet er målet med reisen hit. Stillingen innebærer ansvar for renhold av rom, fellesarealer og er en arbeidende stilling.

Les mer

Assisterende restaurantsjef ved Gloppen Hotell

i Stovene

Gloppen Hotell har tradisjoner tilbake til 1829. Hotellet ligger i Nordfjord i hjertet av Fjord Norge og er kjent for vår prisvinnende lokalmat, store aktivitetstilbud og laksefiske. Hotellet er i stadig utvikling og vi søker nå etter en ny, motivert ansatt som vil være med i et dynamisk og ungt team. Som vår nye assisterende restaurantsjef vil du kunne ha ansvaret for den daglige driften av restaurant Stovene, banketter og konferanse middager i samarbeid med Restaurantsjefen.

Les mer

Kjøkkensjef søkes til Finnøy Bryggehotell

vi skaper et lite stykke mat-magi

Finnøy Bryggehotell ligger i lokalene til det gamle fiskemottaket og handelsstedet på Finnøy. Her kan vi by på overnatting, restaurant, møtefasiliteter, kafé og trening, bad - og velvære i Håp i Havet.
Vårt kjøkken baserer seg på lokale råvarer fra hav og land. Hovedfokuset ligger i matfatet vi finner i havet rett utenfor døren. Vi har tett samarbeid med lokale bønder, fiskere og matprodusenter.

Les mer

Barsjef søkes til Toppen Skybar, Aksjemøllen

Lillehammer

Som Barsjef på nyrenoverte og stilige Toppen Skybar vil du få drive din egen bar, i samarbeid med ledelsen på Aksjemøllen by Classic Norway.
Vi ønsker oss en bar som har evne til å favne alle aldersgrupper, som er et uformelt treffsted, med blide og imøtekommende folk bak baren, som serverer drinker og cocktails av første klasse, og som gir den beste servicen i byen.
Toppen Skybar har et godt renommè, og benyttes hyppig av Lillehammers befolkning, så vel som av hotellets gjester.

Les mer

Soussjef på Nyvågar Rorbuhotell i vakre Lofoten

en spennende arbeidsplass

Du vil få mulighet til å jobbe selvstendig, men i et godt team og med muligheter for kreativ utvikling og vekst. Ikke bare personlig, men også på vegne av restauranten. Å bo i Lofoten er for deg som liker naturen, de fire årstidene, havet, fjellene og villmarken. Leter du også etter en arbeidsplass der din kunnskap, samt dine visjoner og erfaringer er en viktig del av den videre utviklingsfasen - da er dette jobben du skal søke på

Les mer

Angvik Gamle Handelssted søker lærlinger

Oppstart 2022

Vi søker resepsjon/ reiselivslærling fra 2. halvår i 2022. Hotellet er et av Norges fineste hoteller og er ranket blant de beste i landet med 9,8 poeng på f.eks. hotels.com. Vi blir medlem av den Europeiske kjeden Romantik Hotels, som det eneste hotellet i Skandinavia.
Vi har et trivelig lærlingemiljø med 3-4 kokkelærlinger, 1 servitør og 1 resepsjonslærling. For de fleste kan vi tilby hybel i et felles hus, til kr 2.250,- pr. mnd. inkludert strøm, data og TV.

Les mer

Restaurant Manager Assistent for Gammelbua Restaurant

i Reine | Lofoten

Er du en serviceinnstilt, løsningsorientert, ansvarsfull og flink team-player med erfaring fra en lignende stilling? Er du flink til å motivere teamet og representere Gammelbua Restaurant? Søk hos Reine Rorbuer. Vi kan vi tilby en spennende og utfordrende stilling, i et hyggelig og hektisk arbeidsmiljø!

Helårs stilling eller mai-oktober avtale, hvis det er foretrukket.

Les mer

Spennende kokke stiling ledig!

Oppstart 2022.

Vi søker kokk for sommer sesong og sous chef for fast kontrakt.
Hotellet er et av Norges fineste hoteller og er ranket blant de beste i landet med 9,8 poeng på f.eks. hotels.com. Vi er medlem av den Europeiske kjeden Romantik Hotels, som det eneste hotellet i Skandinavia.
Vårt kjøkken er fine dining med 5 retters meny hver kveld. For øvrig tilberedes frokost, lunsj og småretter.

Les mer