Angvik Gamle Handelssted søker lærlinger

Oppstart sommer 2022

Vi søker kokk, servitør og resepsjon/ reiselivslærling fra 2. halvår i 2022. Hotellet er et av Norges fineste hoteller og er ranket blant de beste i landet med 9,8 poeng på f.eks. hotels.com. Vi blir medlem av den Europeiske kjeden Romantik Hotels, som det eneste hotellet i Skandinavia.
Vi har et trivelig lærlingemiljø med 3-4 kokkelærlinger, 1 servitør og 1 resepsjonslærling. For de fleste kan vi tilby hybel i et felles hus, til kr 2.250,- pr. mnd. inkludert strøm, data og TV.

Sirkel-JPG-Angvik.jpg

Angvik Gamle Handelssted er en perle ved Tingvollfjorden. Hotellet har 37 lekre rom, restaurant, vinkjeller, møterom, badehus/SPA, kunstgalleri, museum og flotte uteområder. Beliggende 53 km fra Molde og 66 km fra Kristiansund.


KOKK og SERVITØR LÆRLING 

Med oppstart sommer 2022. Hotellet har et svært anerkjent kjøkken. Foruten frokost og lunsj, serverer vi 5 retters meny av type fine dining med vinmeny kl. 1930 hver kveld. 

Hotellet var rangert høyest i Norge i fjor på gjestetilfredshet med 9,8 poeng av 10 mulige på hotels.com, samt f.eks 5 av 5 mulige på Tripadvisor. Fra januar 2022 går vi inn i den Europeiske kjedene Romantik Hotels, som det eneste hotellet i Skandinavia. RESEPSJON/REISELIVS LÆRLING 

Med oppstart sommer 2022. Et av Norges fineste hoteller. Du vil få variert erfaring fra resepsjon og hotelldrift, med tilhørende museum, kunstgalleri, badehus & SPA. Hotellet er med i Classic Norway Hotels. 

Hotellet er ranket blant de beste i landet med 9,8 poeng på f.eks. hotels.com. Nylig var dette kåret til Norges høyeste poengsum.

Fra januar 2022 går vi inn i den Europeiske kjedene Romantik Hotels, som det eneste hotellet i Skandinavia. 


Lærlingmiljø

Vi har et trivelig lærlingemiljø med 3-4 kokkelærlinger, 1 servitør og 1 resepsjonslærling. For de fleste kan vi tilby hybel i et felles hus, til kr 2.250,- pr. mnd. inkludert strøm, data og TV.


Spørsmål om stillingen kan rettes til

Jon Arild Birkeland 

Hotellsjef

Mob 913 80 227 | Søknad på mail til jon.birkeland@angvik-hotell.no