Reisebransjeløftet

for alle ansatte i reiselivet

Vi inviterer alle ansatte i reiselivsbransjen på besøk til oss.
Etter stor pågang i 2020, har vi i Classic Norway bestemt oss for å fortsette «Det store reisebransjeløftet». Her inviterer vi alle ansatte i norsk reiselivsbransje til å oppleve det vakreste av Norge gjennom bransjepriser som ellers er forbeholdt hotellkjedens egne ansatte. Tilbudet er på forespørsel.

Norsk reiseliv har lagt bak seg sitt tøffeste år i moderne tid, og tusenvis av ansatte ble permitterte eller mistet jobbene sine. For mange har det vært et år der drømmer og muligheter måtte vike for usikkerhet og bekymring.

Relanserer «Reisebransjeløftet»

Vi ønsker å gi ansatte i reiselivsbransjen i Norge en unik anledning til å få gleden av å oppleve det fineste av det vårt nærmeste ferieland kan by på – og gjenopptar suksessen med «Reisebransjeløftet».

-I fjor sommer inviterte vi reiselivsansatte til å bo på våre hotell og rorbuanlegg til en sterkt redusert pris, fordi vi ønsket at folk som jobber i reiselivet selv skulle få ta del i de gode reiseopplevelsene og øyeblikkene. Det ble en stor suksess med flere hundre gjester på besøk, og vi hadde i utgangspunktet tenkt at «Reisebransjeløftet» skulle være noe vi inviterte til kun den helt uvanlige sommeren i fjor.
Men vi har ombestemt oss, og nå gjentar vi suksessen, sier administrerende direktør Stephen Meinich-Bache.

Lys etter mørke tider

-Mange reisemåls-eiere har lagt bak seg en spesielt krevende tid. Nå ser vi sommeren nærmer seg med lys og optimisme, og vi gleder oss sammen tusenvis av reiselivskolleger i Reiselivs-Norge til nye og bedre tider.

- Reiselivsmedarbeidere inviteres til å bo ved våre håndplukkede hotell og rorbuanlegg til priser som vanligvis er forbeholdt egne ansatte. De var våre hedersgjester i fjor, og de skal være det i år. For vi inviterer dere som gjør Norge til verdens vakreste ferieland, sier han.

Classic Norway Hotels består av 19 nøye utvalgte hotell av høy kvalitet over hele Norge; fra Fevik i sør til Lofoten i nord. Meinich-Bache legger ikke skjul på at reisebransjeløftet også dreier seg om at kollegaer erverver seg kjennskap om hotellkjeden han leder.

- Vi har en fantastisk portefølje, men kjennskapen til Classic Norway Hotels har til nå vært for lav. Dette jobber vi med og når bransjekollegaer selv opplever kvaliteten på hotellene, maten og servicegraden, får vi mange nye ambassadører, sier Meinich-Bache.

 - Vi kan dessverre ikke sette av ubegrenset antall rom til bransjekollegaer, så her er det første mann til mølla som gjelder. Vi har allerede fått inn en del bestillinger så det lønner seg å være kjapp, avslutter Meinich-Bache.

2021-0224-Stephen 1920x1152.jpg

Stephen Meinich-Bache

Administrerende direktør

Classic Norway Hotels

Reisebransjeløftets priser:

  • kr 500,- for enkeltrom / dobbeltrom
  • 30% på mat i restaurantenBetingelser Reisebransjeløftet:

  • Gjelder ved ledig kapasitet (ikke juli måned) ut 2021.
  • Alle ansatte innen hotell- og restaurant, reisebyrå, lufthavn og andre i Norge.
  • Den ansatte må kunne vise frem ansattbevis ved innsjekk.
  • Noen hotell er sesonghotell
  • Gjelder ikke på hotellene Angvik Gamle Handelssted, Ramme fjordhotell, Ona Havstuer, Flatflesa Fyr og Korsholmen 
  • Avbestilling kan skje inntil 24 timer før ankomst.