Reisebransjeløftet

alle ansatte i Reiselivs-Norge

Vi inviterer alle ansatte i reiselivsbransjen på besøk til oss.
Ansatte i Reiselivs-Norge får muligheten til å være med på «Det store reisebransjeløftet» og til å oppleve det vakreste av Norge gjennom bransjepriser som ellers er forbeholdt hotellkjedens egne ansatte. Tilbudet gjelder for ansatte i hotell-/ restaurant reisebyrå, luftfart og andre som har tilknytting til reiselivsbransjen.

Kollegaer

Mange reisebransjekolleger frykter for at alle sommerens eller høstens ferieplaner ryker. Reiselivsbransjen er snudd opp-ned og permitteringer, dagpenger og frykt for oppsigelse ble regelen for mange, ikke unntaket.
Men vi vet at det er viktig å ha drømmer og håp. Vårt mål er å innfri dem og det skal vi fortsette med. Den nye koronasituasjonen skal ikke få ødelegge dette for noen av oss, fortsetter Stephen Meinich-Bache.

-Vi ønsker å gjøre situasjonen litt lettere for mange av de permitterte og de mange som har mistet eller står i fare for å miste jobbene sine. De skal fortsatt få glede seg til sommeren og feriedager sammen med dem de er glade i. Fordi det kanskje aldri har vært viktigere å ha noe å glede seg til enn akkurat nå, sier Stephen Meinich-Bache videre.

Behold drømmene

-Vi skjønner at for mange vil det være vanskelig å se for seg en ferie til et vanlig kostnadsnivå i år.  Vi inviterer våre kolleger til å oppleve magiske øyeblikk ved et av våre vakre hotell i Norge i hele juni og deretter fra 15. august og ut året. Vi i Classic Norway Hotels er opptatt av at flest mulig skal få oppleve verdens fineste land. Vi håper det kan gjøre livet lysere og gladere for mange. 

-Hva med dem som er usikker på om de kan ta sjansen på å bestille nå, i en uoversiktlig tid?
-Vi trenger alle gode drømmer, vi trenger ikke bekymringer. Og derfor er det selvsagt mulig å avbestille inntil 24 timer før ankomst. Vårt løfte er å gi maksimal fleksibilitet og minimal risiko, avslutter Stephen Meinich-Bache.

DSC03944-1x1a.jpg

Stephen Meinich- Bache 

Administrerende direktør

Classic Norway Hotels

Reisebransjeløftets priser:

  • kr 500,- for enkeltrom / dobbeltrom
  • 30% på mat i restauranten

Betingelser Reisebransjeløftet:

  • Gjelder ved ledig kapasitet i tidsrommet 1. -30. juni og fra 15. august og ut 2020.
  • Alle ansatte innen hotell- og restaurant, reisebyrå, lufthavn og andre.
  • Den ansatte må kunne vise frem ansattbevis ved innsjekk.
  • Gjelder ikke på hotellene Angvik Gamle Handelssted, Flatflesa Fyr, Korsholmen og Ramme fjordhotell.
  • Avbestilling kan skje inntil 24 timer før ankomst.