Sommerløftet 2021

vi oppfyller hotelldrømmen i juni, juli og august

Vi inviterer deg og dine til å oppleve magiske øyeblikk ved et av våre vakre norske hotell også denne sommeren. I fjor gledet vi tusenvis av familier med vårt sommerløfte og vi gjentar dette med et nytt tilbudet og i tillegg utvider vi perioden til 3 måneder.

Vårt sommerløfte til deg

  • Vi lover at familier skal få bo på unike hotell og rorbuer med kortreist mat og de gode opplevelsene.
  • Vi lover at barna igjen skal kunne danse i sanden og løpe barbeint over svabergene. At vi igjen skal samle minner og fine øyeblikk.
  • Vi lover å gjøre vårt aller beste for å skape koselige sommeropplevelser og uforglemmelige dager med glede, smil, latter, lys og varme.


Vil gi tilbake

 -Vi hadde opprinnelig planlagt at «Sommerløftet» skulle være en engangskampanje i fjor. Men når vi så hvordan den nye runden med nasjonale tiltak rammet befolkningen også denne sensommeren bestemte vi oss for å gi noe tilbake til det norske folk, fortsetter Meinich-Bache.

I fjor sørget norske gjester for fulle hotell og restauranter gjennom hele sommeren ved Classic Norway-hotellene. Det ble en uforglemmelig og fabelaktig sommer både for de ansatte, for gjestene og for lokalmiljøene. Vi tror at det kommer til å bli en like fin sommer i år. Og vi ønsker at så mange som mulig, også de som er hardt rammet av koronasituasjonen skal få oppleve noen drømmedager på våre hotell. Der de sammen kan oppleve den norske sommeren på sitt aller fineste, sier Stephen Meinich-Bache. Vinteren har vært en roligere periode med tanke på besøk fra gjester, men en svært travel periode for mange av våre ansatte. Hotellene har gjennomgått betydelige oppgraderinger og forbedringer, og vi har utvidet porteføljen i Classic Norway Hotels med nye hotell og nye samarbeidspartnere. Nå gleder vi oss veldig til å ønske nye og tidligere gjester velkommen til oss. Og vi håper og tror at Sommerløftet skal skape uforglemmelig dager for mange av dem som har hatt det ekstra krevende i månedene vi har lagt bak oss, avslutter Stephen Meinich-Bache.

Kampanjen gjelder for hotellene: Henningsvær Bryggehotell, Nyvågar Rorbuhotell, Reine Rorbuer, Finnøy Havstuer, Grand Hotel, Hotell Molde Fjordstuer, Hotell Utsikten Geiranger, Hustadvika Gjestegård, Håholmen Havstuer, Valldal Fjordhotell, Gloppen Hotell, Sagafjord Hotel, Hotell Refsnes Gods og Strand Hotel Fevik.

DSC04165 1-1- Stephen Meinich-Bache Adm.dir Classic Norway Hotels.jpg

Med vennlig hilsen

Stephen Meinich- Bache 

Administrerende direktør

Classic Norway Hotels

Sommerløftet inneholder 

2 overnattinger i standard hotellrom inkl. frokost.

  • kr 990,- for 2 personer
  • kr 1290 for familie (2 voksne, inntil 2 barn) 

Kan ikke refunderes

Gjelder fra 1. juni – 31. august. 
Kampanjen gjelder ikke for hotellene: Angvik Gamle Handelssted, Ramme fjordhotell, Ona Havstuer, Flatflesa Fyr og Korsholmen.

Inntil 2 rom pr hotell pr dag er satt av til kampanjen. 

Bestille rom

Bestilles rom her ...

Online kampanjekode/rabattkode: SOMMERLOFTET

* Hvis du ikke får opp kampanjeprisen på kr 495,- pr døgn (min. 2 døgn) så er der ikke flere rom ledig til kampanjepris og normale rompriser vil vises.